Mit navn er Christel Fjeld Christensen, jeg er 42 år og født og opvokset i Horsens. Jeg slog dørene op til Creative Touch fredag d. 28. september 2018. Jeg er uddannet dekoratør hos Kvickly i Odder. Jeg blev herefter uddannet  mediegrafiker og har arbejdet 14 år hos Onsdags Avisen i Horsens. Kreativiteten har været en trofast følgesvend lige siden jeg som barn var med på min fars arbejde på en tegnestue. Hvad enten det er med nål og tråd, pen og papir, musik eller mit helt store hjertebarn – blomster.

Jeg voksede op i hjem fyldt med blomster og farver. Som barn var blomsterne oplagte modeller til diverse tegninger og malerier. Det var første senere at jeg fik blomsterne i mellem fingrene og begyndte at binde alle former for buketter og lave dekorationer.

Især mærkedage, julen og andre højtider har altid haft en special plads i mit dekorative liv. Den gode gave har altid været et mål for mig. Det at kunne give en gave til dem der ”ikke” ønsker sig noget, den kvalitetsbevidst gourmet person eller den unge som lige er flyttet hjemmefra – det er dét jeg brænder for.

Tanken bag Creative Touch er at det skal være muligt at kunne købe gaver, man gerne selv vil have, for rimelige penge. Jeg gør mig altid umage med at have et udvalg til både moderen, søsteren, manden, bedsteforældrene, veninden, jubilaren, værtindegaven og jeg kunne blive ved. Når jeg fylder min butik op, er det altid med fokus på et bredt udvalg af unikke kvalitetsvarer og ønsket om at kunne ramme alle aldersgrupper og deres kreative budget.